Techni Meubel klaart grote klus bij AVANS HS

Hans Jonkers (Avans) en John van de Laar (Technimeubel)
Foto:

De locatie van Avans Hogeschool aan de Lovensdijkstraat was onlangs het toneel van een feestelijke oplevering. Achter de glazen gevel met gestileerde bomen heeft een ware metamorfose plaats gevonden. Het Dongense bedrijf Techni-meubel heeft er met door haar geproduceerde meubelen een leeromgeving gecreëerd die voldoet aan de eisen van deze tijd.

Technimeubel produceerde maatwerk computer en meettafels die moesten voldoen aan een uitgebreid programma van eisen. Hans Jonkers, hoofd instructeur Electrotechniek van de Avans Academie voor Engeneering & Informatica zegt: “we zijn al  al vanaf 2013 bezig was met het samenstellen van dit Programma van Eisen en hebben vanuit het verleden veel vertrouwen  in Techni Meubel. Ik deed al zaken met Techni Meubel in de tijd dat ik nog werkzaam was in het Laboratorium in Etten-Leur en dat is al zo’n 25 jaar geleden.”.

tm02

John van de Laar, directeur van Technimeubel vult aan: “Maatwerk en technische uitdagingen zijn de specialiteit van Techni Meubel. De geleverde tafels voldoen zoals gevraagd aan alle eisen van deze tijd, en zijn voorbereid op de toekomst. De meest zichtbare onderdelen aan de meettafels van dit bijzondere PVE zijn het voor het gebruiksgemak schuingeplaatste voorpaneel met een groot aantal WCD ’s . Er moet regelmatig apparatuur worden aangesloten en weer weggehaald waardoor het in en uit pluggen van stekkers snel en makkelijk mogelijk moest zijn.”

gootEen tweede opvallend kenmerk is de kabelgoot voorzien van borstels over een breedte van 1700 mm. “Daarmee kunnen we eenvoudig alle overbodige bekabeling van de computers en meet apparatuur wegwerken. Hierdoor blijft het werkblad vrij en worden de werkzaamheden niet belemmerd.” aldus van de Laar

Al met al een prachtig resultaat waar Techni Meubel trots op kan zijn en de studenten van Avans Hogeschool nog vele jaren plezier aan kunnen beleven. De studenten hebben een leeromgeving gekregen die voldoet aan alle eisen van deze tijd. Er zijn open studie en werkruimtes die het gevoel van kleinschaligheid geven. De studenten kunnen individueel en in groepjes werken. Tijdens instructie uren en daarbuiten. In goed geëquipeerde ruimtes voorzien van kwalitatief hoogwaardig meubilair en de nieuwste apparatuur. Kortom met ambachtelijk meubilair klaar voor de high tech toekomst.

Reacties