Slimslankstudio nu nog dichter bij Dongen

Foto:

Woon jij in Dongen? Wil jij afvallen? Al van alles zelf geprobeerd, maar zonder resultaat? Maak dan eens een afspraak met Powerslim voedingscoach Monique Jolie. Met een nieuwe naam en op een nieuwe locatie aan de Bijsterveldenlaan in de Reeshof is Monique er helemaal klaar voor om jou te helpen in de strijd tegen de overtollige kilo’s. En dat is nu extra aantrekkelijk wanneer je gebruik maakt van de speciale OPENINGSACTIE.

Monique is in 2011 begonnen met de afslankstudio waarin zij mensen begeleidt bij het afvallen en het behalen van hun streefgewicht. Zij doet dat met de eiwitrijke producten van Powerslim. Dankzij deze begeleiding hebben vele klanten de afgelopen jaren flinke stappen gezet op weg naar een nieuw, slank en gezond leven.  Een aantal van deze succesverhalen zijn te vinden op de website

Onder de klanten van Monique zijn ook een flink aantal Dongenaren. “De Reeshof is voor mensen uit Dongen natuurlijk prima bereikbaar en dat geldt zeker voor onze nieuwe locatie in het Reeshof Business Centrum aan de Bijsterveldenlaan 5 (begane grond).  En om de nieuwe naam en de nieuwe locatie te vieren hebben we gedurende de hele maand september een speciale OPENINGSACTIE: 3 dagen PowerSlim proberen voor maar €14,95 ipv €45. Zo kunnen de mensen proberen of PowerSlim bij hen past, of ze het lekker vinden en of ze het goed kunnen combineren met hun gezin-en werksituatie. Wanneer ze verder gaan met het startpakket krijgen ze 10% korting daarop.” aldus Monique. ” En verder krijgen ze bij mij GRATIS coaching tot een jaar na het behalen van hun streefgewicht!”

rbc

Power Slim
Power Slim® is een dieet op basis van eiwitten. Dit betekent niet minder eten, maar ànders eten. Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het Power Slim® dieet laat je tijdelijk deze brandstoffen uit de voeding weg. Twee tot drie dagen na de start van het dieet zijn de suikers in je lichaam verbruikt, waardoor het lichaam je vetreserve moet gaan verbranden. Dit om energie te leveren, waardoor deze opgeslagen vetten verbranden en uw vetpercentage daalt. Power Slim® zorgt er dus voor dat je alleen VETMASSA verliest en geen spiermassa.

Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Je gaat tijdens het Power Slim® dieet extra veel eiwitten eten. Hierdoor blijft je spiermassa behouden, je huid gaat er gezond uitzien door de bouwstoffen in dit dieet en je stofwisseling blijft hoog. Hiermee voorkom je het jojo-effect.

Reacties