De Dongense Dorps Quiz krijgt eigen radioprogramma

Foto:

De avond van 3 oktober aanstaande zal Dongen in de ban zijn van de eerste Dongense Dorps Quiz. Dat wist u waarschijnlijk al. Maar wist u ook dat deze hele avond Dongense radio zal worden gemaakt? Rinus Krijnen, Paul de Jong en Adriaan Raesen waren jarenlang de drijvende krachten achter de Locale Omroep Dongen. De organisatie van DDDQ heeft hen benaderd en direct bereid gevonden om een avondvullende internet-radio-uitzending te gaan verzorgen onder de naam RADIO DDDQ

De uitzending (via YouTube) zal onontbeerlijk zijn om aan de maximale punten voor de Quiz te kunnen komen. Verschillende vragen zullen namelijk via dit medium worden gesteld. Bovendien zullen de DDDQ-radio-mannen zorgen voor oer-Dongense gezelligheid tijdens het puzzelen en ploeteren op alle vragen en opdrachten. Alle reden dus om DDDQ-Radio de hele avond aan te hebben staan tijdens de Quiz-avond.

Paul, Rinus en Adriaan zijn al maanden bezig om de (voor hen ook nieuwe) uitzendtechniek helemaal in orde te krijgen. Een goede ontvangst- en geluidskwaliteit staan daarbij voorop. De gekozen techniek maakt het bovendien mogelijk om ook live beelden uit te zenden vanuit de gelegenheidsstudio van Radio DDDQ! De voorpret bij de radiomannen is groot. Niet eerder hadden zij zoveel luisteraars als op 3 oktober aanstaande. Er wordt enthousiast gewerkt aan het maken en verzamelen van leuke (Dongense) muziek, samples en jingles.

En deelnemers opgelet: het zou zo maar kunnen dat DDDQ-radio je op 3 oktober gaat bellen voor een live interview!

Reacties