Laatste week Inschrijven afvalrace Dongen

Foto:

Na een succesvol verlopen eerste editie in Dongen, komt De Afvalrace dit jaar op grootse wijze terug in maar liefst vijf Brabantse gemeenten: Dongen, Oosterhout, Waalwijk, Heusden en Breda. Tot 7 september kan er ingeschreven worden voor de tweede editie.

In totaal hebben zich in de vijf deelnemende gemeenten al een groot aantal deelnemers ingeschreven (waaronder een kleine 60 Dongenaren) die de kans willen grijpen om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. En dat terwijl de inschrijving pas twee weken loopt. Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Schrijf je dan ook in voor De Afvalrace Dongenen wie weet ben jij één van de drie gelukkige Dongenaren die het programma volledig gratis mogen volgen. Uit alle aanmeldingen worden namelijk drie personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Aanmelden kan tot 7 september!

Ben jij er klaar voor?
Gedurende zes maanden word je begeleid door een personal trainer van van Gils Sport die jou op het gebied van sport en voeding voor 100% bijstaat. De drie uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace Dongen bij in een dagboek (blog)dat wekelijks verschijnt op dongen.nieuws.nl. Op deze website kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen en je ups en downs volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken. De drie kandidaten die kosteloos het traject mogen volgen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen voor De Afvalrace Dongen. Het selecteren van deze 3 kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling.

Durf jij die uitdaging aan?
Meld je dan aan voor 7 september aan via www.deafvalrace.nl. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek van 20 minuten met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

Wat is de tijdlijn van De Afvalrace?

  • Inschrijven van 18 juli tot 7 september 2015
  • Rond 1 oktober bekendmaking deelnemers
  • 5 oktober start van De Afvalrace
  • Eind maart 2016 afsluiting van De Afvalrace

 

inschrijf-knop

Reacties