Jaap Melsen neemt afscheid bij buurtbus

Foto:

Op maandag 27 juli 2015 stapte Jaap Melsen voor het laatst bij de Geubel als chauffeur uit de buurtbus. Dit om afscheid te nemen als vijwilliger van onze buurtbusvereniging `s Gravenmoer. Jaap werd verwelkomd door de voorzitter Cees van Strien en een groot aantal vrijwilligers van de buurtbusvereniging.Op uitnodiging van de voorzitter ging men naar het trefpunt waar onder het genot van koffie met gebak wat nagepraat kon worden.

Tijdens dit samenzijn heeft de voorzitter Jaap toegesproken door voorzitter Cees van Strien. “Allereerst Jaap willen wij je bedanken voor jouw inzet gedurende deze 16 jaar waarin jij als vrijwilliger reed in dienst van buurtbusvereniging ’s Gravenmoer. Dat er een hechte band in onze club is blijkt nu toch weer aan deze lange diensttijd. Het is jouw keuze om nu te stoppen dat respecteren wij ondanks dat je van Arriva nog vier de bus zou mogen rijden. Jaap voordat je op 1augustus 1999 bent toegelaten tot de club ben je eerst door de baletage commissie beoordeeld en met een goed resultaat. Ik heb zelf een persoon van deze commissie ( inmiddels wel gepensioneerd hoor) bereid gevonden om vandaag acte de presante te geven nl.”

“Gedurende de gehele periode heb je schadevrij en verbaalloos gereden. Wederom heb ik weer eens een rekensommetje gemaakt. In deze 16 jaar en gemiddeld 2 maal per week de bus te hebben gereden kom je toch in buurt van 1200 keer . Het aantal vervoerde passagiers daarmee kom je toch wel boven de 20.000. Helaas Jaap heb ik vandaag toch moeten constateren tijdens deze laatste je in overtreding bent door zwartrijders te hebben meegenomen maar dit wordt je vergeven. Tenslotte Jaap bij deze het beste toegewenst ik mag je uitnodigen voor deelname aan ons uitje en voor de nieuwjaarsreceptie waar we dan echt afscheid nemen. Hierbij een boeket waarvan je samen met je vrouw van kunt genieten het ga je goed” aldus Cees van Strien

Reacties