Afscheidsoptreden van The Rhythm Cleaners

Foto:

Op zaterdag 11 juli 2015 zal er aan de Wielstraat in ’s Gravenmoer een feesttent verrijzen. The Rhythm Cleaners zullen hier voor de laatste keer een vernieuwd optreden neerzetten vol licht-, geluids- en video-effecten om zo samen met hun gasten het 10 jarig jubileum te vieren. Na 10 jaar stoppen The Rhythm Cleaners en zij zullen in een theatrale omgeving met een gezellige ambiance afscheid nemen van hun publiek.

Optreden FOUL PLAY
Naast The Rhythm Cleaners zal een optreden verzorgd worden door Foul Play uit Dongen. Deze 9-mans band heeft naast de gebruikelijke drums, bas, toetsen, gitaar en zang, ook een 4 man sterke blazerssectie. Het repertoire is een gevarieerde mix van Blues, Rhythm & Blues en Soul, met covers van bekende en minder bekende grootheden als The Blues Brothers, Joe Cocker, Delbert McClinton, Sam & Dave, Otis Redding, James Brown, De Dijk, Stevie Wonder om er maar een paar te noemen. In elk geval muziek met een hoog swinggehalte! Tussen de optredens van The Rhythm Cleaners en Foul Play door zal DJ Otto de avond aan elkaar draaien.

Barbecue
Voorafgaand aan deze avond organiseren The Rhythm Cleaners een barbecue. In samenwerking met Keurslager Marco van Strien wordt een luxe barbecue verzorgt vanaf 17:00 tot 19:00 uur. Kosten voor deze barbecue zijn € 25,-. Kaarten voor de barbecue zijn te koop tot en met woensdag 8 juli 2015. Dit is inclusief een toegangskaart voor het avondprogramma.

Kaartverkoop
De kaarten zijn te koop via www.rhythmcleaners.nl, bij Keurslagerij Marco van Strien en bij de Em-té te ’s Gravenmoer. Kaarten voor de barbecue inclusief het avondprogramma kosten € 25,- per stuk Let op: barbecue kaarten zijn te koop tot en met woensdag 8 juli 2015. Kaarten voor enkel het avond programma kosten € 12,50 per stuk en zijn te koop tot en met zaterdag 11 juli 2015.

Reacties