Zaterdag 14.00 uur: duckrace ZV De Vennen

Foto:

Vandaag, zaterdag 27 juni,viert Zwemvereniging De Vennen het 60-jarig bestaan met diverse activiteiten in, en in de nabije omgeving van, zwembad De Vennen. Om 14.00u wordt begonnen met de Duckrace in de kanovijver en na het verzwemmen van de Dongense Zwemkampioenschappen en het spelen van een reünie-polopotje wordt de dag afgesloten met een feestavond.

Aan de voor Dongen unieke Duckrace is een loterij met een aantal geldprijzen verbonden. Tegen betaling van € 5,– kan iedereen een badeendje ‘adopteren’ en wanneer dat eendje als eerste door de finishfuik dobbert levert dat een bedrag van € 1.000,– op. Iedereen die nog interesse heeft om één of meerdere eenden te adopteren kan dat melden via [email protected].

Op datzelfde adres kunnen zich ook oud-leden melden die van plan zijn de feestavond, die om 20.30u begint in het horecadeel van het zwembad, bij te wonen. Het aanmelden verplicht tot niets maar geeft de organisatie wel een aardig beeld van wat men kan verwachten. Dus bent u zo’n oud-lid of kent u er, geef dan eventuele contactgegevens door op [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen