Met het Zomerkoor de zomer door

Foto:

In de vakantieperiode staan veel normale activiteiten op een laag pitje en geniet iedereen van een zomerstop. Voor alle koorzangers die ook in de zomerperiode graag willen doorzingen, biedt het Zuid Nederlands Concertkoor de mogelijkheid om mee te zingen in het Zomerkoor.

Vooral geoefende zangers die geen vakantie hebben, of tijdens hun vakantie het zingen niet willen missen, nodigen we hierbij uit om zich in te schrijven. Zes weken lang wordt elke maandag gewerkt aan een divers repertoire. Het repertoire is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de verdeling in stemmen. Het Zomerkoor sluit niet af met een concert, maar mogelijk geven we een presentatie. De repetities zijn telkens op maandagavond van 20.00-22.15 uur in de periode van 20 juli tot en met 24 augustus. Het is niet verplicht om aan alle repetities deel te nemen, maar voor de medezangers (en voor jezelf) is dat natuurlijk wel het beste. De repetitielocatie is de kapel van de Zusters Franciscanessen aan de Hoge Ham 25 in Dongen, een prachtige plek met een fantastische akoestiek.

De inschrijving is ook geopend voor goede zangers die nog geen deelnemer zijn van het ZNCK zijn. De alten zijn inmiddels voldoende vertegenwoordigd, voor sopranen, bassen en tenoren is nog plaats. Inschrijven kan tot 1 juli aanstaande via de website: www.znck.nl.

Reacties