Oscar-uitreiking in Klein Dongen-Vaart

Foto:

Op 13 en 14 juni a.s. vindt het 19e Dorpsfeest plaats in een wel heel bijzondere setting: Hollywood, de wereld van beroemde filmsterren, limousines, smokings en avondjurken op de rode loper, het is allemaal te vinden tijdens dit van oudsher meest gezellige weekend van het jaar in Klein Dongen-Vaart! Sportveld ‘De Gaasjes’ vormt het middelpunt van deze tweedaagse, wervelende glitter en glamourshow.

Op zaterdagmiddag 13 juni gaat het spektakel, mateen na de opening door de burgemeester om 13.30 uur, traditiegetrouw van start met de spelen voor de jeugd, georganiseerd door het Jeugdcentrum. Om 20.00 beginnen in de tent voor alle teams de spelletjes waarna de feestavond – met onder andere een heuse Oscar-uitreiking – losbarst. Speciaal hiervoor is de wereldberoemde Henny Hollywood uit de Los Angeles Hills overgevlogen. Dat belooft wat!

Zondagochtend 14 juni gaan de deelnemers om 11.00 uur weer genieten van een heerlijke brunch en om 13.00 uur beginnen de teamspelen op het veld. Voor de kinderen is er die middag wel een heel speciale activiteit: een dansworkshop verzorgd door L-Joy Dance Factory. Lekker dansen en je spieren losmaken op muziek waar je dus niet bij stil kunt blijven staan. Na de zinderende prijsuitreiking sluit de onvolprezen DJ Yoran het feestweekend af met een spetterend festijn op zondagavond.

We gaan er met z’n allen weer een supergezellig en sportief Dorpsfeest van maken. Iedereen is dit hele glamourweekend van 13 en 14 juni van harte welkom op sportveld ‘De Gaasjes’ in Dongen-Vaart (toegang gratis).

Reacties