Op zoek naar (vakantie) personeel?

Foto: CC0/Public Domain

Ben je voor je bedrijf op zoek naar lokaal personeel? Vakantiewerkers nodig? Via dongen.nieuws.nl bereik je je toekomstige arbeidskrachten binnen korte tijd en tegen een ongekend voordelig tarief.

Met een bereik van meer dan 100.000 bezoekers per maand en meer dan 5.000 social media contacten biedt dongen.nieuws.nl je een ongekend netwerk binnen onze gemeente. Het plaatsen van een vacature op dongen.nieuws.nl betekent dan ook dat je snel contact krijgt met potentiele arbeidskrachten. En dat is niet het enige voordeel want de tarieven voor plaatsing van een vacature zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk in vergelijking met de gedrukte media en de landelijke vacaturewebsites. dongen.nieuws.nl plaatst je vacatures naar wens zowel op de website als op haar facebook-, twitter- en linkedinpagina’s waarmee je vacature in één klap een enorm bereik heeft.

Voor bedrijven die over de grenzen van Dongen heen kijken heeft dongen.nieuws.nl nauwe contacten met collega-websites als oosterhout.nieuws.nl, waalwijk.nieuws.nl, heusden.nieuws.nl, breda.nieuws.nl en loon-op-zand.nieuws.nl. Een zeer groot bereik in de regio dus. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via [email protected] of via 06-36323131.

Reacties