70 jaar Buurtvereniging Onder Ons

Foto:

De feesttent wordt later deze week opgebouwd in het weiland aan de Monnendijk. Enkele vrijwilligers van de buurtvereniging gaan voortvarend aan de slag om alles op tijd in gereedheid te brengen. Het is 70 jaar geleden dat Buurtvereniging Onder Ons opgericht werd en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dat wordt overigens niet “Onder Ons” gedaan maar heel Dongen mag een groot deel van het weekend meegenieten van het jubileumprogramma.

Het programma ziet er als volgt uit:

vrijdag 12 juni / Bonte Reünie avond (aanvang 20:00 uur)
Deze avond is zoals alle activiteiten gratis en vooral bedoeld voor leden, oud-leden en buurtgenoten. Voor de reünie roept de buurtvereniging alle oud bewoners van onze buurt op te komen, tevens wordt deze avond een zeer uitgebreide foto expositie verzorgd met heel oud beeldmateriaal. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door een Dj en afgewisseld door optredens van diverse mensen uit de buurt. De bekende tonprater Harry Hens uit Sprang-Capelle zal ook een optreden verzorgen.

zaterdagmiddag 13 juni / kinder activiteiten middag (aanvang 13:30 uur)
Een leuke middag voor alle kinderen van Dongen voor alle leeftijden met spectaculaire spelletjes.

zaterdagavond 13 juni / optreden feestband de Bounties nieuwe stijl (aanvang 20:00 uur)
Een gezellige feestavond met optreden van feestband de Bounties, een band die louter als doel heeft om 1 groot feest te bouwen. Hun repertoire is afwisselend Engels en Nederlandstalige muziek voor jong en oud.

zondagmorgen 14 juni / eucharistie viering (aanvang 10:30 uur)
Deze mis wordt net als alle overige activiteiten gehouden in de feesttent en wordt voorgegaan door de van oorsprong Dongense pastoor Ted Cloin.

zondagmiddag 14 juni / gezellige feestmiddag
Een gezellige middag met die muzikaal opgeluisterd wordt door diverse dweilbandjes, en waar vele leuke activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd.

———————————————————————————————————————————-

leovanrieljuni

Reacties