Onderscheiding KEI voor Leo Verhoeckx

Foto:

Op donderdag 28 mei werd Leo Verhoeckx, voorzitter BRIDGE 82, onderscheiden met een KEI. De uitreiking door Ludo Adams (bestuurder van het Bridgedistrict West-Brabant) vond plaats tijdens de druk bezochte Slotdrive aan het einde van de wintercompetitie in de Cammeleur. De KEI is een onderscheiding van de Nederlandse Bridgebond, die gegeven wordt aan vrijwilligers die zich meer dan 12 jaar op diverse fronten inzetten voor hun vereniging.

Leo is ruim 15 jaar voorzitter van BRIDGE 82. Daarnaast organiseert hij, samen met andere vrijwilligers, diverse open drives en is hij de webmaster van onze website. Tijdens de open drives en de competitie treedt hij op als arbiter en leidt regelmatig de speelavonden. Sinds enkele jaren geeft hij tevens bridgecursussen aan mensen die het bridgespel willen leren. Dit zorgt er voor dat het natuurlijk verloop binnen de club aangevuld wordt met nieuwe leden. Leo is zeer betrokken bij de club en houdt steeds het belang van de club in de gaten.

Dit alles was reden genoeg dat iemand voorstelde Leo voor te dragen voor de onderscheiding. Uiteraard werd dit gedragen door de overige bestuursleden en andere leden. De voordracht met een motivatie is door zowel het districtsbestuur als het bestuur van de Nederlandse Bridgebond gehonoreerd en zo werd de uitreiking een feit. Zonder de steun van de partner kan een vrijwilliger zich niet volledig inzetten. Daarom werd ook zijn echtgenote Mary in de bloemetjes gezet.

Reacties