De Muziekfabriek, Dé kindervoorstelling van 2015!

Foto:

Op zaterdag 13 juni presenteert het Jeugdorkest van Musis Sacrum de eigen productie “De Muziekfabriek”. De voorstelling is gratis voor kinderen, volwassenen betalen €2,50 voor een kaartje. Jeugdorkest van Musis onder leiding van Rolf Rombouts, een acterend popcombo met veel ‘Zomerspelen’ acteurs zetten wat bijzonders op de planken.

De Muziekfabriek is een eenmalige interactieve kindervoorstelling, speciaal ontwikkeld vanwege het jubileumjaar van Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum. De theatershow is gericht op kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar en bevat nummers uit onder andere Kinderen voor Kinderen, Disney en Ernst & Bobbie. De kinderen worden meegenomen in een prachtig verhaal, waarbij ze worden uitgenodigd om te dansen en zingen. Na afloop kennen ze het MMMM-lied (MegaMagischeMuziekMachine-lied). Bestellingen lopen via de website van Musis Sacrum: www.musissacrum.com. De voorstelling begint om 13.30 uur in de Cammeleur.

Hier alvast een stukje over wat je kan verwachten: Wisten jullie dat er in Dongen een oude Muziekfabriek staat? Vele muzikale talenten komen graag in de fabriek om mooie liedjes te kunnen maken. Het geheim van de fabriek is namelijk een Mega Magische Muziek Machine waar de meest prachtige klanken en tonen uit komen. Ook kan de muziekmachine allerlei instrumenten maken. Het is natuurlijk belangrijk dat de Muziekmachine goed blijft werken. Hiervoor is een speciaal team aanwezig namelijk: conciërge Toon, monteur Fred en schoonmakers Douwe, Annie en Hannie. Zij zorgen ervoor dat alles in de Muziekfabriek op rolletjes loopt. Maar wat als er iets misgaat? Hoe stressbestendig zijn ze dan? Evi, een meisje met maar één droom, namelijk een wereldberoemde zangeres worden, heeft ook van het bestaan van de Muziekfabriek gehoord. Ze is al tijden op zoek naar het allermooiste liedje die ook goed bij haar stem past. Wie weet dat de Mega Magische Muziek Machine met al die prachtige klanken ook een lied voor haar kan maken! Samen Lizzy en Steef gaat ze op onderzoek uit. Gaan jullie met haar mee? Bestel nu je gratis kaartjes hier!

muziekfabriek

Reacties