dongen.nieuws.nl op zoek naar uitbreiding redactie

Foto:

dongen.nieuws nl houdt je al sinds 2010 dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws over alles wat zich binnen gemeente Dongen en omgeving afspeelt. Of het nu gaat om nieuws vanuit het gemeentehuis, politienieuws, algemeen nieuws, (culturele) evenementen of sportnieuws. Met een dagelijks bezoek aan dongen.nieuws.nl ben je volledig op de hoogte.

dongen.nieuws.nl is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot het meest gelezen nieuwsmedium binnen de gemeente Dongen. Met meer dan 100.000 bezoekers per maand is deze website, in verhouding tot het aantal inwoners van onze gemeente één van de best bekeken lokale websites van Nederland. Daar zijn we natuurlijk trots op want het geeft aan dat het lokale nieuws leeft! Plannen voor de toekomst zijn er voldoende want we willen verder doorgroeien. Zo komt dongen.nieuws.nl binnenkort met een nieuwe, eigen app voor het Dongense nieuws en blijven we de website steeds voorzien van de laatste technieken.

Om onze groeiplannen te kunnen verwezenlijken zijn we op zoek naar tekstschrijvers die onze redactie willen komen versterken. We komen daarom graag in contact met zowel professionele tekstschrijvers* als lokale redactieleden die  het leuk vinden om zo nu en dan een tekstuele bijdrage te leveren aan dongen.nieuws.nl. Daarbij kun je denken aan:

  • Het afnemen van interviews en het uitwerken ervan tot een vlot leesbaar artikel
  • Het schrijven van advertorials (eventueel in combinatie met een interview)
  • Het schrijven van verslagen/ recensies van evenementen, concerten, voorstellingen
  • Het redigeren van aangeleverde artikelen
  • Het fungeren als correspondent in één van de kerkdorpen ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart

* Met professionele tekstschrijvers maken we graag individuele afspraken over de vergoeding.

Natuurlijk is het een pre als je in Dongen of één van de kerkdorpen woont en als je weet en aanvoelt wat er binnen de Dongense gemeenschap leeft.

Interesse
Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan de groei van de nummer één website van Dongen? Dan gaan wij graag met je in gesprek over de invulling van een eventuele samenwerking. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar Bart van Kerkhof op 06-36323131. Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Reacties