Week van de Amateurkunst ook in Dongen

Foto:

Stichting Donckhuys heeft samen met het Cultureel Platform Dongen besloten om in De Cammeleur diverse activiteiten te organiseren die aansluiten op de landelijke Week van de Amateurkunst. Het thema van deze week is ‘De Kleine Artiest’.

Op zondag 31 mei 2015 vinden er in Dongen meerdere evenementen plaats. Op de Hoge Ham is Verrassend Dongen en in park Vredenoord is De Dag van het Park. De Cammeleur ligt tussen deze twee evenementen in en opent daarom graag haar deuren.

Het programma bestaat uit twee delen.
1. Culturele Snuffelzone (buitenprogramma voor de hele familie)
Voor de deur van De Cammeleur tussen de Hoge Ham en Park Vredenoord worden tentjes geplaatst om zo de verbinding tussen de evenementen weer te geven. In de tentjes kun je één op één snuffelen aan bijvoorbeeld een muzikant, een verhalenverteller of een dichter. Laat je verrassen door deze kleine ontmoetingen.

2. De Kleine Artiest (binnenprogramma voor kinderen)
In de Foyer van De Cammeleur wordt ieder half uur een demo gehouden. Kinderen kunnen hieraan meedoen en worden ware artiesten in zang, dans en drama! Ook kunnen ze meedoen aan een beeldende activiteit.
Het programma vindt plaats van 13.30 tot 17.00 uur.

Mocht u enthousiast geworden zijn om invulling te geven aan een tentje of aan een demo, neem dan contact op met Roxanne Petermeijer via [email protected] of via 0162-312000.

Datum: 31 mei 2015
Aanvang: 11:00u
Prijs: gratis
Locatie: De Cammeleur

Reacties