Kinderen opgelet: Hier is ‘De Muziekfabriek’

Foto:

Op zaterdag 13 juni presenteert het Jeugdorkest van Musis Sacrum de productie “De Muziekfabriek”. De voorstelling is gratis voor kinderen, volwassenen betalen €2,50 voor een kaartje. Bestellingen lopen via de website van Musis Sacrum: www.musissacrum.com. De voorstelling begint om 13.30 uur in de Cammeleur.

De Muziekfabriek is een eenmalige familievoorstelling, speciaal ontwikkeld vanwege het jubileumjaar van Koninklijke muziekvereniging Musis Sacrum. De theatershow is gericht op kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar en bevat nummers uit onder andere Kinderen voor Kinderen, Disney en Ernst & Bobbie. Het Jeugdorkest onder leiding van Rolf Rombouts, versterkt met een acterend popcombo en vier zangeressen, verzorgt deze interactieve voorstelling.

Wisten jullie dat er in Dongen een oude Muziekfabriek staat? Vele muzikale talenten komen graag in de fabriek om mooie liedjes te kunnen maken. Het geheim van de fabriek is namelijk een Mega Magische Muziek Machine waar de meest prachtige klanken en tonen uit komen. Ook kan de muziekmachine allerlei instrumenten maken. Ben je benieuwd naar hoe deze machine eruit ziet en wat hij allemaal nog meer kan­­­??? Ga dan op 13 juni met ons mee op ontdekkingstocht! Nieuwsgierig geworden? Bij een beetje voorstelling hoort natuurlijk ook een promo. Nou voor De Muziekfabriek hebben ze een te gekke promo gemaakt. Een spannende promotiefilm die je uitnodigt om deze unieke kindervoorstelling zeker bij te gaan wonen.

Dat wil jij niet missen, daar moet jij bij zijn. Want samen met jouw hulp moet het Evi, Lizzy en Steef toch lukken om het geheim van de Mega Magische Muziek Machine op te lossen.

Je gratis toegangskaartjes kun je op de speciale bestelpagina bestellen: hier klikken. Meer informatie over De Muziekfabriek? Klik hier.

Reacties