Los Muziektheater gaat TOTAL LOS

Foto:

Op zondag 17 mei komt LOS muziektheater naar De Cammeleur voor een middagvoorstelling met hun derde theaterprogramma TOTAl LOS.

Is je auto total loss, dan doe je hem weg. Maar wat als je collega iets mankeert? Doe je die dan ook weg? Eén ding is zeker: Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn niet bang om flink wat deuken op te lopen! Met hun indrukwekkende muzikaliteit, scherpe teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS het publiek verbazen. In het derde programma van dit knettergekke viertal gaan de meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS.

Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. In 2010 debuteerden ze met hun voorstelling Lijf On Stage. Sinds september 2012 spelen ze met veel succes hun tweede voorstelling FCKD in de theaters van Nederland. LOS werd uitgeroepen door VARAhumortv tot Meest Veelbelovend Talent.
Recensies van Total LOS

Cultuurpodium.nl:
“Humor, met soms mooie scherpe randjes maar ook vertederende liedjes passeren de revue. (…) De show is ook voor de echte kerels onder ons een must, en dan niet alleen omdat je bijna twee uur ongegeneerd naar vier lekkere meiden mag zitten kijken, maar bovenal door de geweldige pakkende show die mij meer dan verbaasd heeft.”

Theaterkrant.nl:
“Intussen is Total Los, geregisseerd door Silvester Zwaneveld, een gulle en afwisselende show van zo’n twee uur, waarin goed gezongen wordt en zelfs smaakvol gepaaldanst. Kim de Fuijk is de klassiekste zangeres van het kwartet, (…) De meiden leggen moeiteloos contact met het publiek en zetten zo nodig grof geschut in. Dat werkt.”

Meer informatie:
Officiële website: www.los-muziektheater.nl
Twitter: www.twitter.com/meidenvanlos
Facebook: www.facebook.com/meidenvanlos

Reacties