1.000 euro van ‘Dongen Steunt’ voor Ora et Labora

Foto: Piet Eelants / dongenhomespot

Een delegatie van VV Dongen bezocht afgelopen vrijdag zorgboerderij Ora et Labora in ’s Gravenmoer. Daar werd niet gezamenlijk met de cliënten een deel van de dag prettig doorgebracht maar ook nog eens een cheque overhandigd van 1.000 euro van ‘Dongen Steunt’.

Ora et Labora in ’s Gravenmoer is dit seizoen het goede doel van Dongen Steunt. Van de financiële bijdrage van de ambassadeurs van Dongen Steunt doneert de Dongense voetbalclub elk jaar jaarlijks een bedrag aan een lokaal goed doel op maatschappelijk gebied. VV Dongen wil hiermee haar maatschappelijke betrokkenheid uitdragen. Het goede doel wordt jaarlijks uitgekozen door een commissie van wijze mensen die voornamelijk bestaat uit ereleden van de club. Ora et Labora voldoet volgens voorzitter Angela Jansens bij uitstek aan het doel die deze commisie dit jaar heeft uitgekozen. Vrijdag waren leden van de voetbalvereniging de gehele dag actief in en rond de boerderij. Er werd hulp geboden bij de activiteiten maar ook met de cliënten meegegeten. Daarnaast was er een rondleiding  in en buiten de zorgboerderij , waaronder de door de cliënten bijgehouden moestuin

oel2

Deze hulp werd in alle dankbaarheid aanvaard door de leiders en leidsters van de zorgboerderij. Zij zorgden samen met een aantal cliënten voor een prachtig driedimensionaal schilderij dat eerder werd voorbereid en vandaag werd afgemaakt. VV Dongen voorzitter Angela Jansens zorgde op het einde van de leuke ochtend en middag nog voor de klapper van de dag. Namens ‘Dongen Steunt’ overhandigde zij aan de aanwezige leiding een cheque van € 1.000 voor activiteiten in en rond de zorgboerderij . Gastvrouw Caroline Verhagen weet al wel een bestemming voor het bedrag. De laptop van de zorgboerderij is aan vernieuwing toe en de bewoners willen graag een dagje naar de Efteling.

oel3

 

Met dank aan Piet Eelants / dongenhomespot

Reacties