Rabobank loopt warm voor Tilburg Ten Miles 2015

Foto: tilburg.com

Rabobank Tilburg en omstreken heeft zich voor het vijfde jaar als sponsor verbonden aan de Tilburg Ten Miles. Een van de belangrijkste reden hiervoor is het belang dat de bank hecht aan de betrokkenheid bij activiteiten in de eigen omgeving. Klanten van de Rabobank komen in aanmerking voor de speciale Rabobank TTM actie.

Inschrijven als Raboloper kan via de rabomodule op de officiële website van de TTM. Rabolopers ontvangen dan gratis het dry-fit Raboloopshirt. Daarnaast ontvangen ze gratis consumptiemunten, te besteden in het RaboHouse. Klanten die zich via Rabobank willen inschrijven kunnen dat het beste zo snel mogelijk doen want vol=vol.

Goede doel
Rabobank Tilburg en omstreken vindt het belangrijk een steentje bij te dragen aan de maatschappij. We zijn niet voor niets een coöperatie! Daarom schenkt de bank per Raboloper een bedrag aan Stichting Verbeeten Fonds. Deze stichting stimuleert onderzoek naar behandelingen van kanker en biedt middelen om de voorlichting en begeleiding van patiënten met kanker nog verder te verbeteren. Het Fonds richt zich hierbij in het bijzonder op de zorg die binnen Instituut Verbeeten wordt geleverd. Een mooie reden om samen warm te lopen voor de Tilburg Ten Miles!

RaboHouse
Aan klanten van de Rabobank die beter zijn in supporteren en aanmoedigen heeft de bank ook gedacht. Deze zijn, na aanmelden, van harte welkom in het sfeervolle RaboHouse. Vanuit daar kunnen supporters, onder het genot van muziek en een gratis drankje, alle Rabolopers aanmoedigen. Rabobank hoopt net als voorgaande jaren op wederom een sportief en mooi evenement voor al haar klanten.

Meer info KLIK HIER

Reacties