Beurs ‘Dongen Woont’ trekt veel bezoekers

Foto: Jan Stads / Pix4Profs

De organisatoren van de eerste editie van de beurs ‘Dongen Woont’ mogen tevreden zijn. De huizenmarkt lijkt weer helemaal ‘hot’. De beurs, die vandaag plaatsvond in de grote hal van het gemeentehuis, trok gedurende de gehele dag vele bezoekers.

De crisis in de woningbouw nadert zijn einde. Er worden door diverse partijen weer initiatieven genomen. Zaterdag waren alle projecten die binnen afzienbare tijd in Dongen ontwikkeld worden, te zien op de beurs, die om 11.00 geopend werd door een trotse wethouder Bea van Beers. Niet alleen het aantal bezoekers was groot, ook het aanbod mocht er zijn. Ruim 200 nieuwbouw, koop- en huurwoningen en beschikbare bouwkavels die de komende periode in de gemeente Dongen beschikbaar komen, waren ‘in de aanbieding’.

dongenwoont2

Ook was er informatie over hypotheken, startersleningen en financieel advies over de aankoop en financiering van een woning. Bustour. Speciaal voor de bezoekers van deze beurs reed er een bus langs een aantal bouwlocaties en projecten van de beursdeelnemers. De beurs was een initiatief van CIER ARCHITECTEN uit Dongen.

 

Reacties