Nieuw in Dongen: Tasty Tapas

Foto:

Sinds 1 september heeft Brasserie de Bourgondiër op het Looiersplein een heerlijk nieuw, avondvullend concept op de menukaart: Tasty – Tapas. Dat betekent onbeperkt genieten van tientallen lekkere gerechten op de Tasty Tapas kaart voor een bedrag van slechts € 27,50. Het Tasty-Tapas arrangement is te boeken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Het Tasty – Tapas arrangement is een unieke manier van een avondje uit, waarbij u  voor een aantrekkelijke prijs geniet van kleine gerechtjes welke met zorg door onze chef zijn bereid . 
Hoe werkt het Tasty-Tapas concept ?
U begint uw avond met heerlijk warm brood , gebakken door de eigen koks van de Bourgondiër , voorzien van smaakvolle sausjes. U kunt daarna de hele avond onbeperkt kiezen uit 40 kleine voor-, hoofd- of nagerechtjes  en dat allemaal voor een vaste prijs. Op tafel liggen bestelkaartjes waarop u telkens 2 gerechtjes aanvinkt en eventueel een derde bij-gerechtje in de vorm van frites of aardappelkroketjes. Vervolgens plaatst u het bestelkaartje in de houder en komt de serveerster het bestelkaartje ophalen. Even later zit u dan heerlijk te smullen van uw gerechtjes .
Alle gerechtjes mogen telkens in willekeurige volgorde worden besteld .Zo kunt u de gehele avond genieten van allerlei kleine lekkernijen welke met zorg zijn bereid door de koks van Brasserie De Bourgondiër. Voor een avondje Tasty Tapas neemt u de tijd , want het concept is avondvullend. Het arrangement is verkrijgbaar van maandag tot en met donderdag vanaf 18.00 uur. U dient wel te reserveren voor een Tasty Tapas arrangement.
Voor meer informatie en een overzicht van alle gerechtjes die u kunt bestellen kunt u kijken op www.debourgondierdongen.nl