Museum Bus 2014 rijdt naar ’s Hertogenbosch

Foto:

Stichting Welzijn Ouderen Dongen organiseert dit najaar een museumreis voor senioren. Dit project wordt mede ondersteund door een bijdrage Stichting ROACK en de muntjes van Jumbo Jos Sengers. Bij voldoende deelnemers rijdt de bus op woensdag 22 oktober 2014 naar 2 musea in ‘s Hertogenbosch. Bij aankomst in ’s Hertogenbosch worden we ontvangen met koffie en de bekende Bossche lekkernij; een Bossche Bol.

We bezoeken als eerste het Noord Brabants Museum. Hierna vertrekken we voor een uitgebreide lunch waarna we ’s middags een bezoek brengen aan de Sint-Janskathedraal voor een rondleiding. Ook brengen we een bezoek met rondleiding aan het Sint-Jansmuseum de Bouwloods.
Deze reis is bedoeld voor senioren die niet goed zelfstandig naar een museum kunnen gaan en die belangstelling hebben voor cultuur. Er is plaats voor maximaal 39 deelnemers, inclusief een beperkt aantal rolstoelen of rollators. Scootmobiel is niet mogelijk.
Er geldt een eigen bijdrage van € 30,- per persoon. 
Het dagschema is als volgt: De bus komt om 08:45 aan bij de vijver van de Volckaert en vertrekt om 09:15, niet later. De terugkomst zelfde locatie in Dongen is omstreeks 17:00.
Voor meer informatie en/of het aanvragen voor een inschrijfformulier kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 bellen naar het kantoor van SWOD, Dongepark 1, telefoon 375 296. U kunt ook de website raadplegen en het inschrijfformulier downloaden. Let op; bij onvoldoende deelnemers kan de reis helaas niet doorgaan en vol=vol. Inschrijving is mogelijk tot 1 oktober 2014. Na inschrijving ontvangt men nog een bevestiging met het dagprogramma.