Sloop locatie De Hoogt gereed

Afgelopen  week zijnde laatste sloopwerkzaamheden op plangebied De Hoogt uievoerd. Hiermee hebben het oude kantoorpand aan de Minister Aalberselaan en het zogenoemde ‘Schellekensgebouw’ plaats gemaakt voor toekomstige woningbouw. De voormalige looierij en schoenfabriek blijven behouden. Hierin worden 6 karakteristieke eengezinswoningen gerealiseerd. 

Toekomstige nieuwbouw looierij en schoenfabriek
Op de rechterhoek, in de voormalige looierij, komt een ruime hoekwoning met riante achtertuin. De eengezinswoningen in de voormalige schoenfabriek ademen historie en zijn centraal gevestigd aan het binnenplein. De woningen bestaan uit twee lagen en plat dak. De unieke split-level-woning is gelegen op de linkerhoek aan het centrale plein in de voormalige looierij. Deze riante woning heeft hoge plafonds en een enorme achtertuin. Kortom; in De Hoogt is historisch wonen gegarandeerd!
h0z7mq09fnwbjw36wk537bvci
Opbouw erfafscheidingen
Bouwbedrijf Van Leijsen uit Dongen is inmiddels gestart met het plaatsen van de eerste erfafscheidingen. De toekomstige stichtmuur is het eerste zichtbare onderdeel van plan De Hoogt (zie foto onder). Begin 2015 start het bouwrijp maken van het terrein, waarna bij voldoende verkoop de bouwwerkzaamheden kunnen beginnen! 
qqr4n99j0u0ayndnhc22rntr9