Eenzaamheid….. ook in Dongen

Foto:

Tijdens de week tegen eenzaamheid van 25 september tot en met 4 oktober worden  organisaties en mensen in Nederland aangezet tot actie. Acties die bedoeld zijn om mensen die zich eenzaam voelen of dreigen dat te worden, te betrekken bij activiteiten en te verbinden met andere mensen en organisaties. Iedereen kan te maken krijgen met eenzaamheid. In de Week tegen Eenzaamheid pakken we samen eenzaamheid aan.  Door kom erbij te zeggen.

Stichting Welzijn Ouderen Dongen ondersteunt het initiatief van harte en organiseert op 30 september van 14:00 tot 16:00 een koffieconcert in de Cammeleur. Het doel van deze middag is om mensen te verbinden en een leuke middag te bezorgen met medewerking lokale organisaties. De Cammeleur stelt de grote zaal ter beschikking en de Senioren Harmonie Dongen zal een mooi optreden verzorgen.  SWOD zorgt voor de organisatie en een fotopresentatie van de zomeractiviteiten op een  groot scherm. Koffie en thee wordt geschonken door vrijwilligers van de Rabobank en scholieren van het Cambreur College zorgen voor wat lekkers bij de koffie. Tevens zullen er diverse ketenpartners aanwezig zijn met een informatiestand. 
Waar en wanneer?
Dit koffie concert vindt plaats op dinsdag 30 september van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Cammeleur te Dongen. De zaal is open vanaf 13.30 uur en de toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom!
Aanmelden
Om organisatorische redenen is het fijn te weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. We verzoeken u vriendelijk om u voor 25 september aan te melden bij SWOD per mail via [email protected] of telefonisch op (0162) 37 52 96. Onze openingstijden zijn op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur