Zondag al een beetje kerst bij spectaculaire magazijnverkoop

Foto:

De magazijnverkoop in de Victor Boeren Music Dome aan de Steenstraat heeft een drukke eerste dag achter de rug. Meer dan duizend Dongenaren en bezoekers uit de regio waren blij verrast met het enorme aanbod en vooral de ongelooflijke prijzen waarvoor een en ander wordt aangeboden. Ook zondag 7 september kunt u uw slag nog slaan want er is nog heel wat te koop. Als extra zijn er voor de zondagverkoop nog een flink aantal kunstkerstbomen en kunstkersttakken aan het aanbod toegevoegd.  De verkoophal aan de Steenstraat 7a op industrieterrein Tichelrijt in is zondag open van 11.00 uur tot 15.00 uur. Mis het niet! 

In de hal wordt ruimte gemaakt voor het muzikale project Swing-iT, dat plaatsvindt  in het weekend van 30 oktober tot en met 2 november. Tijdens de magazijnverkoop is er een enorm aanbod aan artikelen voor ongelooflijke prijzen Hieronder vindt u een greep uit het aanbod.
Banken, salontafels, eethoeken, stoelen, fauteuills, schilderijen en prenten origineel, maar spot goedkoop, beelden, oude schouw of nieuwe openhaarden, vuurkorven, grote partij kantoormeubilair, hanglampen, schemerlampen, bureaulampen en buitenverlichting, radiatoren. ketels, knoppen, kwasten, kisten. Voor de carnavalsverenigingen verf voor speciale prijzen. Heel veel computers, leuk om te sleutelen, beeldschermen voor een paar euro, betonmolens, droogkasten, voorlijm, behang. . potten en vazen,decoraties, bv standaard met rieten hoorn des overvloed, halffabrikaten uit onze fabriek, thuis af te werken en te schilderen. Grote partij gereedschap, glas restanten, facet geslepen, tuin hekwerk, buitenverwarming  en nog veel en veel meer.
————————————————————————————————
         advertentiemagazijnverkoop2