Uitdeelpost medicijnen ’s Gravenmoer verdwijnt

Foto:

Per 1 september 2014 sluit de medicijnen uitdeelpost in ’s Gravenmoer haar deuren. Gelukkig is er in samenwerking met de EMTÉ supermarkt een oplossing gevonden voor de medicatievoorziening in  ’s Gravenmoer. In de supermarkt is een Medicijn Afhaal Automaat geplaatst, waarbij de klant door zelfbediening zijn/haar eigen medicijnen kan afhalen, gedurende openingstijd.  Dit is een unieke samenwerking en een primeur voor Brabant. Tevens heeft het als voordeel dat door de langere openingstijden van de EMTÉ de klanten uit ’s Gravenmoer zelf kunnen bepalen wanneer zij hun medicatie afhalen. U blijft natuurlijk ook altijd welkom in beide apotheken in Dongen en voor hulpbehoevende klanten blijft de apotheek de medicatie thuisbezorgen.

Ook bij Apotheek van der Veen is er een Medicijn Afhaal Automaat geplaatst. Deze is dag en nacht, alle dagen van de week beschikbaar voor klanten. U kunt zich in beide apotheken in Dongen opgeven voor het gebruik van de automaten.
Per 1 september 2014 zullen ook de openingstijden van beide Dongense Apotheken wijzigen. De apotheken gaan een half uur eerder dicht. De nieuwe openingstijden zijn:  maandag tot vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur. Na sluitingstijd kunt u gebruik maken van één van onze Medicatie Afhaal Automaten en bij spoedgevallen kunt u terecht in de Dienstapotheek in het Amphia Ziekenhuis te Oosterhout. 
Foto boven: Dhr. S. Kuijpers (filiaalmanager EMTÉ) en Dhr. E. van der Veen (apotheker Apotheek van der Veen) nemen de Medicijn afhaal automaat in gebruik.