Harmonie Aurora zet geslaagden en jubilarissen in het (vakantie) zonnetje…

Foto:

De zomervakantie is weer begonnen. Ook voor Harmonie Aurora. Maar eerst was er nog een klein feestje, want drie van de jeugdleden hadden een diploma gehaald en 14 leden van het groot orkest spelen al 10 jaar of langer mee. Dat kon niet zomaar ongemerkt voorbij gaan. Freek van Baaren haalde op de trombone zijn A-diploma. Kirsten Peijnenburg (klarinet) en Fleur van Kerkhof (fluit) haalden hun B-diploma. Een knappe prestatie. Zij ontvingen hun welverdiende diploma en een roos.

Bloemen en een speldje met hun eigen muziekinstrument was er voor de orkestleden die al 10 jaar lid zijn van Aurora: Lisette van den Bosch, Nyree Knapen, Charlotte van Beijsterveld, Dimitra Visviki, Sam Werkman en Saskia Jacobs. Ook de orkestleden die al 25 jaar trouw zijn aan Aurora kregen bloemen en een beeldje van moertjes dat hun eigen muziekinstrument bespeeld. De orkestleden die zo in het zonnetje werden gezet zijn: Martijn Brants, Ria Jacobs, Nico Koenen, Joke Muntjewerf en Jannus Verharen. 
aurora2
De drie geslaagden Kirsten Pijnenburg, Freek van Baaren en Fleur van Kerkhof
Natuurlijk zijn er ook orkestleden die nog langer lid zijn. Wilfred Werkman al 40 jaar, Bart Leemans en Gerard van Broekhoven jr. beide zelfs al 50 jaar. Zij krijgen daarvoor in april 2015 een speciaal jubileum concert aangeboden. Houdt de website www.harmonieaurora.nl in de gaten voor de datum en uitnodiging.  Toch zijn zij ook nu al eventjes in het zonnetje gezet. 
Ook stond men kort stil bij het overlijden van Gert van Broekhoven. Gert was begin 2014 al 70 jaar lid van Aurora. Hij heeft dit helaas niet meer helder van geest mee mogen maken. Dankbaar en blij is de harmonie dat Gert zo veel voor Aurora heeft willen en kunnen doen. De harmonie is blij zo’n kleurrijk lid in haar midden te hebben gehad. Gert was een muzikant en Auroralid in hart en nieren. Zijn geliefde bas kon hij de laatste jaren helaas niet meer bespelen maar hij is tot het eind toe actief betrokken geweest bij de vereniging
Bestuur en leden zijn trots op de geslaagden en de jubilarissen.
Harmonie Aurora gaat eerst lekker genieten van een welverdiende vakantie, maar na de zomer wacht er een mooie uitdaging: Swing-iT. Een grootse, muzikale belevenis met zang en dans. Harmonie Aurora ziet u graag in het weekend van 31 oktober tot en met 2 november 2014. Meer informatie? Kijk op www.harmonieaurora.nl of www.swing-it.nl.
Harmonie Aurora wenst u een hele fijne vakantie en hoopt u snel te zien na de vakantie op een van haar muzikale activiteiten.