Geslaagd kamp Scouting St. Jozef

Foto:

Afgelopen week is Scouting St. Jozef met alle speltakken in Elburg bij het Veluwemeer op kamp geweest om het 70-jarig jubileum te vieren. Na een gezellige en vermoeide week is het kamp op vrijdagavond afgesloten met een bonte avond waaraan veel kinderen met leuke en originele stukjes deelnamen. Tijdens de bonte avond waren ook de themafiguren weer aanwezig en werd de winnaar van Expeditie Jozefson bekend gemaakt. Leendert Lavalamp had met zijn groep het afgelopen jaar de meeste punten in de wacht gesleept en daarmee de eerste prijs behaald. 

Helaas aan alles komt een eind en zo werd er op zaterdagmorgen al vroeg gestart met het opruimen en inpakken van alle materialen. Tegen het einde van de morgen was alles weer ingeladen en kon de terugreis beginnen. Rond vier uur was alles weer uitgeladen en voor een groot  gedeelte opgeruimd, dit mede dankzij de vele handen van de vermoeide leden en leiding, en de aanwezige ouders.
Alle kinderen, leiding en staf kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en goed verlopen kampweek. Dit alles is mede mogelijk gemaakt met de hulp van sponsoren en vrijwilligers. Scouting St. Jozef wil dan  ook de volgende bedrijven en personen bedanken voor het beschikbaar stellen van materialen en of diensten: Gebr. van Meer Transport en chauffeur Peter uit Dongen, bakkerij Pim Filius, firma Hycos, Boomkwekerij E. de Jong, Cees Beerens, Frank Roosen, Smitsound, Scouting Regio De Baronie, Scoutinggroep Laurentius, Scoutinggroep De Stormvogels, Scoutinggroep D’n Hartel, Stichting Dongense Jeugdraad en alle andere bedrijven / personen die op een of andere manier een bijdrage hebben geleverd.