Zomerlezen; TAS pas leuk! 

Foto:

Bij Bibliotheek Theek 5 staan juli en augustus in het teken van zomerse boekeninspiratie en aanbiedingen. Zo kunnen Theek 5 leden in alle bibliotheken een ‘TAS pas leuk!’ ophalen (op=op). Een tas vol verrassende boeken voor de zomerperiode, die u kunt lenen. U kunt kiezen uit de thema’s; romantische zomer, waargebeurd, spannende zomeravonden of zomermix. 

Extra lang lenen
In de zomervakantie kunnen kinderen en jongeren met hun jeugdpas (t/m 18 jaar) extra lang lenen. Alle jeugddvd’s, -cd’s en -games hebben een leentermijn van zes weken, voor hetzelfde bedrag. Kinderen kunnen dus extra lang genieten van hun lievelingsfilms, games en muziek in de vakantie!
Op vakantie? De Bibliotheek denkt mee!
Zet een bezoek aan de bibliotheek op uw vakantielijstje, want heerlijke leesboeken mogen niet ontbreken in uw koffer. Heeft u nog inspiratie nodig? Kom dan langs tijdens het gratis inloopspreekuur in Bibliotheek Oosterhout Centrum en Rijen. Tijdens het spreekuur krijgt u persoonlijk advies, verrassende tips en informatie over de gratis VakantieBieb-app en het streamen van e-books. 
Zomers ‘Voordeel met je Biebpas’
Speciaal voor bibliotheekleden heeft Theek 5 zonnige zomeracties geregeld, zodat u optimaal kunt genieten in de vakantie! Op vertoon van uw biebpas krijgt u onder andere korting bij Recreatieoord De Warande in Oosterhout, Grand Café ’t Bergsch Backhuys in Geertruidenberg, De Looierij in Dongen, Zwembad de Randoet in Made en bij T&espresso in Raamsdonksveer. Bekijk alle acties en kortingen op www.voordeelmetjebiebpas.nl. 
Kijk voor meer ‘Zomerlezen’ op www.theek5.nl of haal de folder in de bibliotheek.