Wandelgroep neemt afscheid van Henk van Gils

Foto:

Henk van Gils coördineert al ruim 15 jaar het wekelijks wandelen in het bos op woensdagmorgen. Weer of geen weer, hij zorgt voor koffie en thee met een koekje erbij. Daarna wacht hij tot iedereen weer terug is bij de start, de grijze fiets aan het begin van de Duiventoren. Helaas komt hieraan een einde, omdat Henk heeft besloten te stoppen . Woensdag 2 juli jongstleden hebben we Henk op de picknickweide in het zonnetje gezet met bloemen, cadeaus en een afscheidslied.

De wandelgroep bestaat uit verschillende subgroepen: de snelle lopers, de langzamere lopers en de nordic-lopers. Elke groep zorgt ervoor dat ze om 10:00 uur bij het gezamenlijk koffiedrinken op de speelweide aan de Ketenbaan zijn. Ieder seizoen sluiten we af met klootschieten, waarbij traditioneel na afloop aardbeien met slagroom op de groep wachten. 
Niemand “durft” het van Henk van Gils over te nemen, maar de wandelgroep wil ook niet stoppen. Daarom is er besloten  om ’s woensdags  naar de startplaats met een eigen drankje te komen en gezellig te blijven wandelen. De groep hoopt dat dit slaagt. Het zou een eerbetoon zijn voor Henk.
Mocht u belangstelling hebben voor een gezellige en gezonde wandeling, kom dan eens kijken op woensdagmorgen om 09:00 uur  bij de grijze fiets aan het begin van de Duiventoren.
hvg1