Nieuw bij van Gils Sport: Progress Fitness 2.0 

Foto:

Vanaf maandag 2 juni a.s. start Van Gils Sport en Fitness met een nieuw en uniek training concept voor Dongen en omgeving. Met progress fitness 2.0 op weg naar een gezonde en fittere levensstijl.       

Wat is progress fitness 2.0?        
De traditionele fitnesstoestellen gaan verdwijnen en er gaat meer getraind worden met nieuwe losse materialen en functionele trainingstools. Doelen als afvallen, conditie verbeteren en krachtopbouw kunnen doormiddel van persoonlijke begeleiding behaald gaan worden.  De trainingen vinden plaats onder leiding van een personal trainer die een klein groepje deelnemers zal begeleiden en coachen. Hierbij kun je indien gewenst ook gebruik maken van een voedingscoach.                                              
De trainingsopbouw: 3 fasen, Prepare, Progress en Performance                   Er wordt getraind in 3 fasen. Prepare is de eerste stap die je zal voorbereiden op verdere vooruitgang. Hierin staat houding, rompstijfheid en het opbouwen van een betere conditie centraal. Progress is de tweede fase. Hierin zal de trainingsprikkel en beleving omhoog gaan. Er zal nog meer vooruitgang worden geboekt en succes worden behaald. Elk training wordt afgesloten met een workout of the day. In fase 3 staat presteren centraal, deze fase wordt in het najaar van 2014 gelanceerd. 
Starters actie
Nu betaalt u bij van Gils Sport & Fitness geen inschrijfgeld als u  start met Prgress Fitness 2.0
Aanmelden voor deze actie kan tot 13 juli 2014 
 
Meer informatie is te vinden op de nieuwe website: www.vangilssport.nl of bel 0162 319639