Muzikaal optreden Stormvogels op Dag van het Park

Foto:

Zondag 25 mei 2014 organiseert Stichting Parkplezier van 12.00 tot 18.00 uur de Dag van het Park. Deze dag staat in het teken van een picknick met stokbrood en een drankje in park Vredeoord. Dongense organisaties presenteren zich hier op het gebied van sport, muziek, cultuur en creativiteit. Hierbij mogen scouts van Scouting de Stormvogels dus niet ontbreken. 

Daarom is er op deze dag een heel speciaal optreden in park Vredeoord. Het jeugdorkest van Musis Sacrum gaat samen met enkele leden van scouting de Stormvogels muziek maken. Er zijn speciale gezamenlijke repetities geweest om er voor te zorgen dat er die middag een spetterend optreden is. Om 13:50 uur deze geweldige combinatie tussen Jeugdorkest en de Stormvogels. Het optreden zal zo’n drie kwartier duren. Naast het samen muziek maken is er ook een muziekquiz in de vorm van de alom bekende “Ren je Rot”-formule waar iedereen in het park aan mee kan doen. 
Kortom, een afwisselend en vooral ook een interactief programma. Voor het volledige programma van die dag kunt u kijken op www.parkplezier.nl. U komt toch ook kijken?