Selects Events presenteert ‘Keizer’

Foto:

“Ons doel is het organiseren van aansprekende evenementen voor Dongense jongeren tussen 12 en 16 jaar en ik denk dat we nu weer iets heel moois te beiden hebben..”. Aan het woord is Jesse Verbunt, één van de jongeren achter Selects Events. Op vrijdag 23 mei presenteert deze groep een avond met het thema ‘Flavours, the sweet edition’ in De Heeren van Dongen. De line-up is indrukwekkend, met als topper de rapper Keizer  

“Maar daarnaast hebben we nog heel wat te bieden die avond, bijvoorbeeld DJ duo Devotion,  hardstyle DJ Glen Aiden en feest DJ Remco. Maar omdat we het belangrijk vinden dat  lokaal talent ook een kans krijgt beginnen we de avond met een Local Hero” aldus Jesse Verbunt, die met een groep van in totaal 5 jongeren het hart van de organisatie vormt. “We zijn even uit beeld geweest in verband met studies en andere drukke werkzaamheden, maar nu zijn er weer twee nieuwe mensen in de organisatie bijgekomen en kunnen we weer vol gas vooruit. Om dat te vieren wilden we iets speciaals bieden en daarom zijn we apetrots dat we erin geslaagd zijn om Keizer naar Dongen te halen. 
In stijl
Wekenlang zijn ze bezig om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en op de dag zelf zijn zo’n 15 vrijwilligers in touw om De Heeren van Dongen helemaal ‘in stijl ‘om te toveren. “We proberen er natuurlijk voor te zorgen dat alles ook echt in thema is…de poster, de zaalaankleding en de details op de avond zelf. In deze Sweet Edition zullen de bezoekers dus zoet verrast worden.” 
Laagdrempelig
Het feest is voor jongeren en moet daarom wel laagdrempelig worden, aldus Verbunt. “we vragen slechts 3,50 euro entree en dat is een hele aantrekkelijke prijs als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt. En ook de consumpties zijn aantrekkelijk geprijsd zodat het voor iedereen in die leeftijdscategorie mogelijk is om zo’n fantastische party mee te maken. Allemaal komen dus!” 
Flavours-The Sweet Edition 
23 mei 20.00 uur – 00.30 uur
De Heeren van Dongen
Entree € 3,50 (tickets aan de deur)
Be there!