Gezocht: activiteiten in Dongen voor de KinderCultuurKrant

Foto:

Ieder kwartaal komt de KinderCultuurKrant uit. Stichting Richting, Stichting Donckhuys, Bibliotheek Theek 5, Het KunstPodium en het UITpunt belichten hierin de culturele naschoolse activiteiten voor kinderen in Dongen. Zo geven we meer bekendheid aan activiteiten die er op cultureel gebied worden georganiseerd waardoor meer kinderen de activiteiten zullen bezoeken. Ook uw activiteit kan worden belicht in deze krant!

De krant bevat een agenda met culturele jeugdactiviteiten en een aantal organisaties wordt door middel van redactionele stukken uitgelicht. De krant heeft een oplage van 4000 exemplaren en wordt via de scholen direct aan de kinderen uitgedeeld. Daarnaast liggen ze op prominente plaatsen in de gemeente Dongen. 
Uw activiteit in de krant?
De nieuwste editie zal gaan over de maanden juli t/m september. Hiervoor kunt u tot 19 mei activiteiten aanleveren. Voor de agenda zijn een paar criteria opgesteld waaraan de activiteit moet voldoen om opgenomen te worden. Het moet gaan om een culturele activiteit die geschikt is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Daarnaast dient de activiteit openbaar toegankelijk te zijn (je hoeft geen lid te zijn en het vindt niet onder schooltijd in een klas plaats).
Voldoet uw activiteit aan de criteria dan kunt u deze aanleveren. De deadline hiervoor is maandag 19 mei 2014. Graag titel, datum, tijd, prijs, adres, omschrijving en webadres vermelden. U kunt ook een afbeelding meesturen. U kunt aanleveren via [email protected]