Gratis kaarten  voor concert van Orkest Koninklijke Luchtmacht

Foto:

De Koninklijke Luchtmacht opent dit jaar haar deuren op 20 en 21 juni op vliegbasis Gilze-Rijen. Op deze dagen krijgen bezoekers de militaire luchtvaart niet alleen te zien, maar zullen het thema van deze dagen ‘Operatie Luchtsteun’ ook gaan beleven.

Concert 
Speciaal voor de omgeving van de vliegbasis biedt de Luchtmacht in aanloop naar de dagen op vrijdag 9 mei een muzikale belevenis aan: een relatieconcert verzorgd door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Het relatieconcert is bedoeld als gebaar naar onze buren die tijdens en in de week voorafgaand aan de Luchtmachtdagen extra vlieg- en verkeersbewegingen gaan meemaken. In de stadsschouwburg van Tilburg (Theaters Tilburg) krijgt de bezoeker een indrukwekkend concert waarin 100 jaar militaire luchtvaart belicht wordt.
Kaarten beschikbaar 
Het concert begint om 20.00 uur. Voor het concert zijn gratis kaarten beschikbaar. Voor de gemeente Dongen zijn 40 kaarten beschikbaar. Heeft u interesse? Tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kunt u maximaal 2 kaarten per persoon afhalen bij de centrale balie. Wees er snel bij, want op is op.
Programma 
Het relatieconcert maakt deel uit van de themareeks ‘een ode aan 100 jaar militaire luchtvaart’. Tijdens het concert worden nooit eerder vertoonde historische filmbeelden getoond en wordt een muzikale reis door de tijd gemaakt, beginnend in 1913. Het Orkest van de Luchtmacht neemt, samen met vocalisten Esther Hart en Rolf Koster, het publiek mee met muziek uit An Officer and a Gentleman, Soldaat van Oranje, Mission Impossible en Topgun. Het resultaat van de gezamenlijke krachtsinspanning van mens en vliegmachine komt tot uitdrukking in een avontuurlijk, romantisch en herkenbaar muziekprogramma.
Meer informatie 
Meer informatie over de Luchtmachtdagen is te vinden op de website www.operatieluchtsteun.nl.