Dongense band The Covernant twee keer te zien in de regio

Foto:

De komende twee vrijdagen is The Covernant eindelijk weer eens in de buurt te zien. Na optredens in alle uithoeken van Nederland, wordt het voorde Dongense band weer eens tijd om in de eigen regio op te treden.  Vrijdag 11 april gebeurt dit in de Xinix in Nieuwendijk en op vrijdag 18 april is De Speeltuin in Breda ‘the place to be’.

The Covernant is al lang geen onbekende meer in het wereldje van de stevige muziek. De band speelt alleen maar hard-rock en metalklassiekers, die iedereen kent en na één biertje al mee schreeuwt. De setlist is de laatste tijd flink uitgebreid met krakers van o.a. Slayer, Metallica, Anthrax, Machine Head, AC/DC,  Steel Panther en Savatage. De nummerkeuze zorgt er, in combinatie met het bekende enthousiasme van de vijf bandleden, voor dat een optreden van The Covernant een garantie is voor feest!
In de Xinx wordt samen gespeeld met Beyond our Ruins en is de aanvangstijd 21.00 uur. Een week later trappen de Ice Cold Chili Peppers om  21.00 uur af in De Speeltuin. The Covernant hoopt op veel support uit Dongen.