Lach-, sluit- en buikspieren op de proef gesteld door ‘Buuut Vrij’

Foto:

“BUUUT VRIJ” is een nieuwe theatergroep met veel kolderieke Brabantse slappe humor. De groep oogst veel succes in de theaters in Brabant en komst aanstaande vrijdag 21 maart naar De Cammeleur met hun programma ‘Wie niet weg is, is gezien’ met veel succes.Theatergroep ”BuuuT Vrij”  brengt  humor waar u op zitten te wachten  Steeds wordt het theater omgetoverd tot een Café (“Het Zwijgende Hert”), waarbij de kastelein ( Frans Bevers) probeert uit alle macht zijn ”tent” in deze crisistijd draaiende te houden.En dat valt niet mee omdat hij “personeel” gekregen heeft dat hem vanuit een taakstraf moet komen ondersteunen. Deze combinatie zorgt voor doldwaze taferelen en kolderieke humor.

“BUUUTVRIJ” bestaat uit Ton Brekelmans en Frans Bevers, die vonden het tijd  om na eerdere theater ervaringen een eigen theatergroep op te starten, waarbij het vernieuwende karakter als voorwaarde gesteld werd. De naam “Buuutvrij” en de titel “Wie niet weg is, is gezien” heeft een dubbele betekenis. Op de eerste plaats heeft dit alles met verstoppertje te maken en anderzijds wilden  Ton en Frans zich wat meer “vrij buuuten” dus niet in de ton maar lekker vrij bewegen op het podium. Ze voelen zich nu gevrijwaard om met al hun creativiteit U een geweldige avond te bezorgen! Kortom ze voelen zich echt “BuuuT Vrij”! Overigens hebben ze het “tonpraoterswereldje” geen gedag gezegd, want deze vorm van optreden ambiëren deze twee heren nog steeds.                   
 
Met Jan Marcelissen en Piet Zijlmans vormt “BUUUT VRIJ” de huidige bezetting van deze theatergroep. Reeds in de jaren negentig van de vorige eeuw was dit tweetal, onder de naam DUO KEPS actief binnen allerlei genres van podiumvermaak.  Er ontspruiten uit de fantasie van deze heren talloze ideeën voor een theatervoorstelling. Waarmee ze vele volle theaters hebben weten te trekken KEPS met de droge kolderieke humor is ook een graag geziene amusementsgroep in het zuiden van het land. Met hun entertainment wordt het publiek gegarandeerd vermaakt.

 
Kortom Theatergroep “BUUUT VRIJ” brengt een afwisselende voorstelling met sketches, conferences en liedjes, dus een avondvullend programma wat U als liefhebber van de Brabantse humor niet mag missen. Meer info:  www.buuutvrij.nl. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop  bij De Cammeleur Tel. 0162-312000.