Dongen Culinair, dé cateraar van Dongen

Foto:

Een lunchbuffet, een simpel hapje, een luxe diner aan huis of dagelijkse bedrijfscatering….zomaar een greep uit een oneindig aantal culinaire mogelijkheden dat sinds april 2013 geboden wordt door Dongen Culinair. Drijvende krachten achter dit jonge bedrijf zijn Dongenaren Erwin de Vos en Coen van Outheusden. De onderneming blijkt een instant succes;  enkele maanden na de start worden vele zakelijke relaties  al dagelijks voorzien van diverse soorten catering. Dongen Culinair timmert goed aan de weg en dat valt ook in de particuliere sector op. Steeds vaker komen er vragen om catering te verzorgen bij privé feesten, barbecues en dergelijke. Hoogste tijd dus voor een kennismaking.

“We hebben elkaar op diverse beurzen leren kennen” zegt Erwin de Vos. “Coen komt uit de wereld van de professionele keukenapparatuur en huurde mij, als zelfstandig ondernemer in ‘Kookzaken’  regelmatig in om die apparatuur werkend te laten zien aan potentiële klanten. Ik was toen al zelfstandig bezig in  We bleken een klik te hebben en dat heeft geresulteerd in het samen opstarten van ons bedrijf Dongen Culinair.” 
“En we blijken elkaar prima aan te vullen” vervolgt Coen. “Erwin is vooral verantwoordelijk is voor het culinaire gedeelte. Alles wat er uit gaat is door hem persoonlijk goed bevonden en krijgt zijn ‘stempel’ en ik ben de commercieel verantwoordelijke binnen het bedrijf”
Het bedrijf komt uit Dongen en draagt dat ook graag uit. “We betrekken onze spullen zoveel mogelijk bij lokale leveranciers. Dat vinden we belangrijk, evenals het feit dat de klant ook gemakkelijk direct met ons in contact kan komen. Onze beide 06 nummers staan op onze website www.dongenculinair.nl en daarop zijn we altijd bereikbaar.” aldus Erwin de Vos. “Voor de drukste tijden maken we gebruik van de diensten van een aantal streng geselecteerde freelance koks en bedienend personeel dat we kunnen oproepen. Het zijn allemaal mensen die begrijpen hoe wij het willen.”
dongenculinair2
Dongen Culinair houdt zich inmiddels ook bezig met maaltijdverzorging voor ouderen., waarbij 365 dagen per jaar rechtstreeks op locatie geleverd wordt. Daarnaast kunnen volledige feesten en partijen verzorgd worden. “Dat doen we in samenwerking met geselecteerde professionele partners” aldus Coen, “maar we zijn bijvoorbeeld ook huiscateraar van enkele evenementenlocaties zoals de Oude Kerk. We staan overal voor open, van het verzorgen van intieme, kleinschalige bijeenkomsten  tot samenwerking met grote evenementen. En straks, als het wat beter weer wordt, zijn we natuurlijk ook weer te boeken voor het verzorgen van bijzondere, anders dan anders barbecues, zoals onze zelf ontwikkelde stoere mannen bbq met grote stukken vlees. Op het gebied van catering kunnen we eigenlijk alles aan, vandaar de slogan Dongen Culinair, dé cateraar van Dongen.”
Meer info vind je op www.dongenculinair.nl