Belle en het Beest in de Cammeleur.

Foto:

MusiCompany, het koor van de opleiding docent muziek aan de academie voor muziekeducatie in Tilburg, is druk bezig met het repeteren van de bekende Disney musical Belle en het Beest. De studenten kregen de opdracht deze voorstelling uit te voeren op verschillende middelbare scholen in Noord-Brabant. Ook spelen zij drie voorstellingen in de Cammeleur’ in Dongen. De regie van deze voorstelling is in handen van Dongenaar Niels Jacobs.

De voorstellingen zullen zijn op zondagmiddag 9 en zaterdagmiddag en -avond 15 maart. De middagvoorstellingen beginnen om 15:00 uur en de avondvoorstelling zal starten om 19:00 uur. Wilt u ook de voorstelling van deze enthousiaste groep studenten bewonderen, kom dan naar een van onze voorstellingen kijken in theater de Cammeleur!
Kaarten à € 7,50 zijn te bestellen door te mailen naar [email protected] In deze mail dien je je naam, hoeveel kaarten je wilt en voor welke voorstelling je kaarten wilt te vermelden. De organisatie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.
belle1