Dubbel Dre’s v.s. Def Rijmt veroveren het Peeënrijk met ‘We gaon deur’

Foto:

Het Peeënrijk heeft tijdens haar rijke geschiedenis een grote naam opgebouwd op het gebied van lokale carnavalshits. Oude klassiekers als ‘Waor kome al die Peekes toch vandaon’, ‘de Peejecountry’ en ‘Zakkutdoen’ komen nog steeds regelmatig langs tijdens de carnavalsdagen. Dit jaar wordt er volop gefeest op het nummer ‘ Kwier wir zat’ van de Boxskusz. De muzikale creativiteit blijkt echter niet te stuiten en gaat regelmatig nog verder dan de nummers die we tegenkomen op de officiële PeeCeeDee. Zo valt er ook dit jaar valt weer te genieten van een nieuwe hit van de Dubbel Dre’s 

Het duo dubbel Dre’s, bestaande uit Mark Jonkers en Vincent Zijlmans, gaan het Peeënrijk dit jaar veroveren met hun nummer We gaon deur. Speciale gast Def Rijmt heeft zijn medewerking verleent aan het feestnummer en zoals van een carnavalshit verwacht mag worden, is er inmiddels ook een videoclip opgenomen in een bekend Dongens café. En met succes, want een dag na de lancering is de hit op youtube al honderden keren bekeken. 

Laatste nieuws: De Dubbel Dre’s zullen hun hit live ten gehore brengen tijdens de kenijnendekbingo op zondagavond 2 maart in De Heeren van Dongen.
Dubbel Dre’s zijn natuurlijk ook op facebook te vinden (klik hier)