Een heerlijk avondje cabaret in De Cammeleur

Foto:

Op zaterdag 5 april presenteert Donckhuys, wederom in samenwerking met SED (Samen Eten en Drinken), een compleet verzorgde avond in De Cammeleur in Dongen. Na het succes van de afgelopen editie van het dinercabaret met Bart de Rijk is besloten deze avond nogmaals te organiseren. 

De avond bestaat uit vier overheerlijke gangen verzorgd door SED, afgewisseld door stijlvol cabaret van Bart de Rijk. Theater op Smaak is een voorstelling bestaande uit muziek, cabaret en circus. Het programma bestaat uit bestaande en eigen liedjes. Het publiek kan genieten van snipper cabaret, een paar snippers circus, een grote snipper theater, een klein snippertje poëzie en heel veel snippers humor. De liedjes zijn voorzien van verrassende arrangementen en worden uitgevoerd op verschillende instrumenten. 
Bart de Rijk is een naam die in Dongen aan het opkomen is. Hij was meerdere malen te zien op tv en het witte doek. Zo is hij bekend als wijkagent Adrie uit de films van New Kids en hij heeft een indrukwekkende lijst van reclames waar hij in heeft gespeeld. Tijdens deze avond toont hij zijn cabaretvoorstelling Theater op Smaak aan het publiek van de Cammeleur.
Kaarten kosten € 45,- en kunnen gereserveerd worden op www.donckhuys.nl. Voor meer informatie over dieetwensen kan er gemaild worden naar [email protected]