Met Ziel en Zaligheid naar De Cammeleur!

Foto:

Piet Smulders, beter bekend als Peer, komt terug naar de Cammeleur in Dongen. Op 1 februari keert deze oud Dongenaar eenmalig terug voor zijn nieuwe avondvullende show ‘Peer, komt efkes trug!’. 

Tijdens deze show neemt Peer het publiek mee in zijn verhalen over de dingen van alle dag, van vroeger en van nu. Hij geeft ze een kijkje in zijn leven, van geboorte tot militaire dienst en wandelsport. Dit doet hij op geheel eigen wijze in het Sallands, Brabants of A.B.N. Want of hij nou in de huid kruipt van een schooljongen, een lopende patiënt, gemeentewerker of barbezoeker, hij wekt alle karakters zonder moeite tot leven. Met streekhumor, in samenspel met muziek en zang, is dit een show vol afwisseling en herkenning. 
Piet Smulders is niet Peer, Peer is Piet Smulders. De van oorsprong op ‘Dent’ geboren Peer is een dialecthumorist. Dit jaar viert hij zijn veertig jaar in het noordoosten opgebouwde repertoire. Een optreden van Peer is pas geslaagd als het publiek ongedwongen heeft gelachen en genoten. Humor van de straat. Zonder pretenties! Een heerlijk avondje uit met een ongedwongen lach.
Kaarten voor Peer kosten € 12,50 (incl. drankje) en zijn o.a. te reserveren via www.donckhuys.nl.