Laatste dag DongenIce

Foto:

We zijn beland in het laatste weekend van DongenIce 2013/2014. Tijdens de diverse evenementen hebben al vele bezoekers genoten van de schaatsbaan,  roetsjbaan of tijdens een muziek evenement mogen verwelkomen. Maar zoals aan alle mooie dingen, zal ook aan deze editie van DongenIce weer een einde komen. 

Zondagochtend kunnen de wat oudere schaatsers van 9.00 tot 10.00 uur nog een keer hun kunsten vertonen tijdens het Ooperon Seniorenschaatsen. Dat wordt dus alle ruimte voor zwaaien, zwieren en schoonrijden. Ook voor de toeschouwers een lust voor het oog. 
De senioren die de ijzers onderbinden, worden na afloop van het wekelijkse uurtjes seniorenschaatsen getrakteerd op een gratis Schrobbelèr.
Smeltfeest met Blend-Dit
Zondagmiddag is het tijd voor de afsluiting van DongenIce 2013-2014 Dat wordt gedaan met een gezellig ‘smeltfeest’. Tot 17.30 uur kan er volop geschaatst en geroetsjt worden. Hierna gaan de banen dicht en kunnen er geen muntjes meer ingeleverd worden. In de middag rond 15.00 uur zal het einde van DongenIce gevierd worden  met de coverband Blend-Dit. Deze band is ontstaan uit een samensmelting  van diverse muzikanten die al jaren in andere bands hebben gespeeld. Met Eddy op de drum, Jan als toetsenist en zanger, Jos die ook zingt terwijl hij op de bas speelt, Paul op de gitaar, Johan als zanger is de band bijna compleet. De mannen gaan namelijk niet op pad zonder Angelique, de lead zangeres! Houdt je van rock of van pop, Nederlandstalig of liever  Engels? Blend-Dit speelt echt alles. Er is dus zeker voor ieder wat wils!
blend-dit
Om 17.30 uur zal DongenIce afgesloten worden door de voorzitter, Jeroen de Roos. Vrijdag 12 december 2014 zal de 8e editie van DongenIce starten die zal  duren tot en met zondag 4 januari 2015.