Laatste weekend DongenIce

We naderen het laatste weekend van DongenIce 2013/2014. Tijdens de diverse evenementen hebben al vele bezoekers genoten van de schaatsbaan,  roetsjbaan of tijdens een muziek evenement mogen verwelkomen. Maar zoals aan alle mooie dingen, zal ook aan deze editie van DongenIce weer een einde komen. Gelukkig staan er het komende weekend nog wat activiteiten op de planning zodat je nog even kunt genieten voordat de schaatsen weer in het vet en de dansschoenen weer in de kast kunnen!

Discoschaatsen
Net als afgelopen vrijdag zal ook morgen (vrijdag) DJ Robin Riccio weer  zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen op de schaatsvloer! Robin Nollen a.k.a. Robin Riccio is 20 jaar, komt uit Dongen en draait door het hele land. Hij heeft in het voorprogramma gestaan van vele grote namen als Hardwell, Afrojack, Quintino en Don Diablo. Robin zijn nieuwste track is ‘Guerrilla’ en uitgebracht bij het label ‘Armada’ van Armin van Buuren. Wil je over een tijd ook kunnen zeggen dat je DJ Robin Riccio eens hebt zien draaien? Kom dan vanaf 20 uur naar DongenIce en laat je meevoeren in de muziek!
cl54npbbs5nvfixvv17hnup4i
Keurschlagerfestival
Het inmiddels beroemde Keurschlagerfestival zal beginnen om 18.30 uur. Lustige Lud en Anita Rosendorf zullen zorgen dat het een heus feest wordt. Het is de bedoeling dat iedereen verkleed komt. Degene die het mooiste verkleed is, zal een mooie prijs in ontvangst mogen nemen. De kaarten voor het Keurschlagerfestival zijn inmiddels uitverkocht!
Smeltfeest met Blend-Dit
Zondag 5 januari a.s. is al weer de laatste dag van deze editie van DongenIce. Tot 17.30 uur kan er volop geschaatst en geroetsjt worden. Hierna gaan de banen dicht en kunnen er geen muntjes meer ingeleverd worden. In de middag rond 15.00 uur zal het einde van DongenIce gevierd worden  met de coverband Blend-Dit. Deze band is ontstaan uit een samensmelting 
van diverse muzikanten die al jaren in andere bands hebben gespeeld. Met Eddy op de drum, Jan als toetsenist en zanger, Jos die ook zingt terwijl hij op de bas speelt, Paul op de gitaar, Johan als zanger is de band bijna compleet. De mannen gaan namelijk niet op pad zonder Angelique, de lead zangeres! Houdt je van rock of van pop, Nederlandstalig of liever 
Engels? Blend-Dit speelt echt alles. Er is dus zeker voor ieder wat wils!
Om 17.30 uur zal DongenIce afgesloten worden door de voorzitter, Jeroen 
de Roos.Vrijdag 12 december 2014 zal de 8e editie van DongenIce starten die zal 
duren tot en met zondag 4 januari 2015. 
drrhsh2huw9o50ait1kdy2erv