20e editie D.D.O.O. toernooi 

Foto:

Het 20e D.D.O.O-toernooi in de Salamander gaat maandag van start. Dit toernooi, een unieke samenwerking van alle voetbalverenigingen uit de gemeente Dongen (VV Dongen, DVVC, Olympia ’60 en ONI) is in al die jaren uitgegoeid tot een begrip. De saamhorigheid waarmee de organisatie van dit  toernooi wordt opgezet is uniek in de voetbalwereld.  Iedere vereniging met zijn eigen identiteit maar met een bindende factor: het voetbal. Alles bij elkaar zijn zo’n 1000 personen – voetballers, begeleiders en vrijwilligers  -direct betrokken zijn bij dit voetbalfeest. En dan is het publiek, wat vaak massaal plaatsneemt op de tribunes, nog niet eens meegeteld.

Organisatie
Zo’n groots opgezet toernooi vraagt om een haast professionele organisatie. Deze is in handen van een werkgroep, bestaande uit twee leden van iedere vereniging.  Maandenlang zijn deze acht organisatoren ermee bezig om ervoor te zorgen dat alles tijdens het toernooi goed verloopt. Doordat deze groep ook nog een succesvol is in het bijeenhalen van sponsor-gelden lukt het ze bovendien om het toernooi voor de deelnemers gratis te houden, een prestatie van formaat in deze economisch lastige tijd.
Programma 2013
23 december: 
E-pup. uit 2004 – D-pup. Uit 2001 – C-jun. Uit 1999 
24-december 
Meisjes A-B & D-E + Mini’s – E-pup. 
27 december
F-pup. Uit 2006 – D-pup. Uit 2002 – B-jun. 
28 december 
F-pup. Uit 2005 C-jun. Uit 2000 – A-jun. 
29 december 
Jan Evers toernooi 
De enthousiaste commissie geniet jaarlijks van de overweldigende belangstelling voor dit bijzondere toernooi en is ervan overtuigd dat ook dit jaar weer heel veel ouders, broers, zusjes, opa’s, oma’s, familie en bekenden een kijkje komen nemen bij een van de toernooien of misschien wel elke dag.
Nieuwe logo
Na 19 jaar te hebben gewerkt met een verzameling van vier verenigingslogo’s, werd het tijd voor een mooi nieuw logo. ‘Er werden wat ideeen op papier gezet en dat heeft dankzij de hulp van logo 4 life geresulteerd in een duidelijk, in onze ogen zeer geslaagd, logo: een klavertje vier omringd door de clubkleuren van de vier verenigingen. Dit logo zal tijdens deze jubileumeditie overal opduiken!
                                              ddoologogroot