Inbraak in zes filialen Bakker van Lieshout (bekijk bewakingsbeelden)

Foto:

De politie onderzoekt een reeks van inbraken in filialen van bakkerij Floor van Lieshout. Het gaat om bakkerijen in Tilburg (3), Sprang-Capelle, Drunen en Dongen. Vijf van deze inbraken werden in de nacht van vrijdag op zaterdag gepleegd. Vrijdagmorgen werd al een inbraak ontdekt in een bakkerij van deze familie op de Heyhoefpromenade.

Dagopbrengsten
De daders forceerden in de meeste gevallen de voordeur, in Dongen kwam men via de achterzijde binnen. De inbraken werden zaterdagochtend rond 06.00 uur ontdekt. De daders waren kennelijk uit op de dagopbrengsten, er is een geldbedrag van enkele duizenden euro’s buit gemaakt. Er zijn bewakingsbeelden veilig gesteld, deze worden onderzocht.
Op basis van verschillende camera beelden en een logische route is een volgende tijdlijn gemaakt. De volgende filialen zijn bezocht door de inbrekers:
– De serie inbraken begon in Drunen aan de Grotestraat 123 rond 00:00 op 13-14 December. 
– Hierna hebben de inbrekers het filiaal in Sprang-capelle bezocht aan de Raadhuisplein.
– Het filiaal aan de Looiersplein in Dongen was hierna het slachtoffer van de serie inbraken.
– De volgende camera beelden zijn gemaakt van de inbreker tijdens de inbraak op het filiaal aan de Burgemeester van de Mortelplein te Tilburg.
– Als laatste zijn de inbrekers binnengedrongen bij de Oerlesestraat 211A ook in Tilburg.
Bakker van Lieshout heeft op zijn facebookpagina bewakingsbeelden geplaatst van de inbraak in Tilburg aan het Burgemeester van de Mortelplein (Bekijk de beelden).
bakker