Douwe Egberts punten voor voedselbank stromen binnen

Sinds 1 december is de inzamelingsactie van Douwe Egberts-punten gestart. Lionsclub “Donge Vallei” organiseert deze actie in navolging van veel clubs in Nederland. De punten worden ingezameld en daarna omgewisseld voor pakken koffie en thee die dan naar diverse voedselbanken in de regio gaan.De Douwe Egberts-waardepunten stromen binnen. De tussenstand landelijk staat nu op ruim 11,5 miljoen. Voor elke 500 punten krijgt de voedselbank één pak koffie.  Bij de lionsclub “Donge Vallei” zijn afgelopen vrijdag 6 vrijwilligers aan de slag gegaan met tellen. Ook hier komen zij aan een record aantal waardepunten. In ongeveer 3 uur tijd hadden zij 180.000 punten in de enveloppen zitten. De teller staat voor Dongen nu op meer dan 400.000 punten. 

Bij de lionsclub “Donge Vallei” zijn afgelopen vrijdag 6 vrijwilligers aan de slag gegaan met tellen. Ook hier komen zij aan een record aantal waardepunten. In ongeveer 3 uur tijd hadden zij 180.000 punten in de enveloppen zitten. De teller staat voor Dongen nu op meer dan 400.000 punten.  Mensen die aankloppen bij de voedselbank hebben de hulp hard nodig. Het is echt geen overbodige luxe. “Koffie is nog net geen eerste levensbehoefte, maar iemand een kop koffie aanbieden is toch het minste wat je kunt doen”.
Liggen er nog ergens Douwe-Egberts-punten die u wilt inleveren? Dat kan de hele maand december bij uw vertrouwde supermarkt.
De grote actiedozen staan bij:
Nettorama Dongen
Albert Heijn Dongen
Jumbo Dongen
EMTÉ ’s Gravenmoer
Albert Heijn Gilze –Rijen