Prijsuitreiking  kleurwedstrijd Wereldwinkel Dongen in Bibliotheek

“Wij een feestje, zij een feestje”,  ter gelegenheid van het 25- jarig jubileum van Wereldwinkel Dongen. Op 14 december vindt in de bibliotheek  van 10.00 uur tot 13.00 uur een koffie en thee proeverij plaats met een sapje voor de kinderen. In het kader van “feest in andere culturen”  is er die dag een prima gelegenheid kennis te maken met smaken en geuren uit  Afrika en Midden/Zuid Amerika. Fair Trade van horen zeggen is mooi, maar het zelf ervaren geeft de echte “eerlijke handel”  sensatie

Prijsuitreiking kleurwedstrijd
In combinatie met de proeverij wordt om 11.30 uur de kleurwedstrijd afgesloten met de prijsuitreiking voor de  3 mooiste kleurplaten. Elk aanwezig kind dat een tekening heeft ingeleverd  krijgt een klein presentje. Vertegenwoordigers van Theek5 en Wereldwinkel zullen daarbij aanwezig zijn en de prijzen uitreiken.
Jubileumacties
In het kader van het wereldwinkeljubileum, zullen er in december en januari nog enkele winkelacties plaats vinden. Met name op 11 januari zal er een spectaculaire jubileumverrassing zijn.  Dat moet u meemaken!