Personeel Travel XL Peter Huijgens dankt klanten

Foto:

Onlangs werd bekend dat het reisbureau Travel XL Peter Huijgens door de rechtbank failliet was verklaard. Tui Nederland maakt op dezelfde plaats met het bedrijf een doorstart bouwde onder de naam Arke. Door het tempo waarin de ontwikkelingen zich afspeelden heeft het personeel wat zich de laatste jaren ingezet heeft voor het reisbureau geen mogelijkheid gehad om een dankwoordje te richten aan de vele klanten. dongen.nieuws.nl geeft ze graag de gelegenheid. Hieronder de ingezonden brief.

“BEDANKT!

Soms loopt het in het leven anders… 
Op 23 oktober jl. kregen we te horen dat het reisbureau TravelXL Peter Huijgens gevestigd aan de Hoge Ham failliet verklaard zou worden. Het behoeft geen verdere uitleg dat dit ons, de medewerkers, diep heeft geraakt. Bij elkaar hebben wij als team vele jaren aan betrokkenheid, inzet en loyaliteit aan het bedrijf gegeven. De werkwegen voor ondergetekenden gaan nu een andere kant op: Simone Seeboldt gaat de uitdaging aan in de uitvaartverzorging bij DELA,  Hannie Robben zal haar man administratief ondersteunen in hun bedrijf, Claudia van Gulik wordt directeur bij een nieuwe reisonderneming gevestigd in ’s Gravenmoer en Sandra Bakx wil in de nabije toekomst haar eigen boekhoudkantoor voor ZZP’ers in Dongen opstarten. Het nieuwe ARKE team zal u in de toekomst graag helpen.  
Helaas is er geen gelegenheid geweest om afscheid te nemen van onze zeer gewaardeerde klanten. Via deze weg willen wij u dan ook enorm bedanken dat wij u al die jaren met veel plezier en passie van dienst mochten zijn! 
Simone Seeboldt, Hannie Robben, Claudia van Gulik en Sandra Bakx”