Prentenboek van Dongense Christianne de Weerd: ‘Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?’

Foto:

Veel kinderenhebben last van spookjes op hun slaapkamer. Niet alle papa’s en mama’s weten hoe je spookjes van een slaapkamer tovert. Christianne heeft daarom verschillende andere kinderen en hun ouders geleerd hoe je spookjes kunt wegtoveren. Op een dag kreeg zij het idee om een handleiding te schrijven. ‘Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?’ is een handleiding in de vorm van een prentenboek. Christianne helpt zo kinderen om die spookjes weg te toveren, zodat zij weer fijn kunnen gaan slapen.

Heb jij wel eens last van spookjes op je kamer? Lig je net lekker in je bed om te gaan slapen, krijg je bezoek. Een spookje op je kamer… Zo’n spookje dat je alleen ziet als het donker is. Een spookje dat altijd verstoppertje speelt als papa of mama komt kijken. Alleen jij kunt het spookje zien. En eigenlijk ben je er een beetje bang voor. Je hebt vast al van alles gedaan om het spookje weg te krijgen, maar niets heeft geholpen. Lees dan dit boekje. 
In dit boekje gaat de schrijfster je een geheim vertellen. Ik ga je uitleggen hoe je spookjes uit je kamer weg tovert. Je zult zien dat iedereen het kan. Ook jij! Ben je er klaar voor? Ik vertel je stap voor stap wat je moet doen om weer fijn te kunnen slapen, zonder angst voor een spookje. Leg het boekje onder je kussen, dan kun je het zo pakken als er weer zo’n vervelend spookje op je kamer zit.”
‘Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?’ (32 pagina’s, ISBN: 9789402104981) is te koop bij Bruna in Dongen en bij www.bol.com Prijs: € 12,50